top banner Nl

lang

Kindvriendelijk logeren bij de buren

In plaats van de zoveelste Lego-doos, action hero of Playstation game, zou het niet leuk zijn om je kind bij zijn/haar volgende verjaardag een weekendje weg cadeau te doen? Daar heeft meteen het hele gezin plezier van en… jij hoeft even niet te koken! 

Slapen in een pipowagen

In Noord Limburg in Nederland vind je een wel heel bijzondere accommodatie. In pipowagen Warm Welkom kun je heerlijk met z’n tweetjes wegdromen in de bedstede, maar je kunt ook met vijf personen overnachten dankzij de aangrenzende slaapwagen.

De pipowagen is omringd door een privé tuintje, een belevenistuin in wording en een gezamenlijke tuin. In de gemeenschappelijke tuin kunnen kinderen gebruik maken van een speelversie van de pipowagen, een trampoline en allerhande speeltoestellen. Voor de allerkleinsten is er een babyschommel en een zandbak. Kleine dierenvrienden mogen meehelpen met het verzorgen van de geitjes, kippen, het varkentje en de pony’s. ’s Avonds zing je liedjes aan het zelfgemaakte kampvuur.

Gevleugelde dromen

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke logeerplek voor alle leeftijden. Maar wat vinden kinderen er dan zo leuk aan? De slaapplekken zelf! Of wat dacht je van slapen in een vogelhuis tussen de bomen, in een echt vliegtuigje of zelfs in een raket? Je kan je verblijf uitbreiden met een uitstap naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam of deelnemen aan een heuse schattenzoektocht. Op regelmatige basis organiseert De Vreemde Vogel bovendien bijzondere activiteiten voor kinderen, zoals een bezoek van de schapenscheerder, knutselnamiddagen of natuurwandelingen.

Kamperen op het strand

Niets zo heerlijk als je bed uitrollen en het strand oplopen! Op slecht tien minuten van het strand, midden in natuurgebied Het Zwanenwater, ligt recreatieterrein Duynpark het Zwanenwater. Verscholen tussen de met helmgras bedekte duinen vind je de comfortabele Duinlodge voor 6 personen (4 volwassenen en 2 kinderen) en de Strandlodge voor 8 personen. Elke accommodatie beschikt over een eigen houtkachel, een ingerichte keuken, een eigen buitendouche en een ruime veranda met zitgelegenheid. Daarnaast heeft een Strandlodge de gelegenheid voor de grotere kinderen om te overnachten in het bijbehorende gastenverblijf met eigen douche en badtobbe. Tot rust komen doe je in de houtgestookte hottub terwijl je kinderen het strand verkennen. ’s Avonds geniet je van een heerlijk diner in strandrestaurant Woest.

Klik hier voor kindvriendelijke weekendjes weg in eigen land.

banner NL

Koop online

Interessante links

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Facebook