top banner Nl

lang

Onderwaterfilms voor natte namiddagen

Zijn jouw kids helemaal gek van water? Dan is het absoluut de moeite om op een regenachtige namiddag een van deze onderwaterfilms in huis te halen. Zo heb je nog eens een paar uurtjes rust, of kan je lekker meegenieten met je kroost van een van deze grappige, en soms spannende, wateravonturen.

 

Shark Tale
Een spannende animatiefilm over Oscar, een arme vis, die graag beroemd en rijk wil worden. Maar dat gaat niet van een leien dakje, zeker niet als je leugens vertelt om populair te worden!

Finding Nemo
Op een dag wordt de clownvis Nemo gevangen en komt hij terecht in het aquarium van een tandarts. Zijn vader gaat naar hem op zoek en krijgt onderweg hulp van tal van andere zeebewoners. Een wonderbaarlijk avontuur voor jong en oud!

Sammy’s avonturen
Een verhaal over de avontuurlijke reis van schildpad Sammy die op zoek is naar zijn geliefde Shelby. Tijdens zijn zoektocht komt hij veel gevaren tegen zoals piranha’s, roofvogels maar ook… mensen. Zal Sammy het er heelhuids van afbrengen?

The Little Mermaid
Zeemeermin Ariël redt een prins en wordt verliefd op hem. Maar hoe moet ze zijn hart veroveren als ze geen benen heeft maar een vissenstaart? Ze sluit een overeenkomst met de gevaarlijke zeeheks Ursula om aan land te kunnen gaan. Maar dat had ze beter niet gedaan…

The SpongeBob Squarepants Movie
De gele zeespons Spongebob Squarepants verlaat Bikinibroek om op zoek te gaan naar de gestolen kroon van koning Neptunus. Een knotsgek avontuur vol grappige animatiefiguurtjes.

Happy Feet
In de wereld van de keizerpinguïns is het hebben van een mooie stem van onmiskenbaar belang voor het vinden van een levensgezel. Tot Mumble geboren wordt. Mumble kan helemaal niet zingen. Wat nu gedaan?

Ponyo
Het verhaal van een jongetje en zijn vriendschap met Ponyo, een goudvissenprinses die mens wil worden nadat ze verliefd is geworden op… de jongen.

Free Willy
Jesse komt te weten dat zijn vriend, de orka Willy, zal worden gedood door de mensen van het pretpark dat hem gevangen houdt. Hij is vastbesloten daar een stokje voor te steken.

Oceans
Een ecologische documentaire over de wonderen van de zee. Voor grote en kleine liefhebbers van de onderwaterwereld.

Dolphin Tale
Een kleine jongen vindt een dolfijn, wiens staart is verstrikt geraakt in een krabbenval. Om het leven van de dolfijn te redden zal zijn staart moeten worden afgezet maar de jongen heeft een plan om zijn vriend te helpen.

Big Miracle
In een klein stadje in Alaska zet een nieuwsreporter een campagne op om een familie walvissen te redden die onder het ijs is komen vast te zitten.

banner NL

Koop online

Interessante links

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Facebook