top banner Nl

lang

De mooiste zwembaden ter wereld

Niet iedereen beschikt over het budget om in deze hotels te slapen maar een beetje dromen heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. Geniet van deze fotospecial met enkele van de meest originele en spectaculaire hotelzwembaden ter wereld.

 

Uitzicht op de jungle

Bali is van zichzelf al een bestemming waar je niet op uitgekeken raakt. Beeld je dan ook nog eens in dat je in de infinity pool van The Viceroy ligt te baden met uitzicht op de jungle…

 

Relaxen in de bergen

Berglandschappen zijn voor veel mensen rustgevend. Combineer ze met een buitenzwembad en een spa van 750m2 zoals in hotel The Cambrian in Adelboden en je hebt het walhalla gevonden in de Zwitserse Alpen.

 

Je eigen infinity pool

Wat is leuker dan een hotel met een infinity pool? Een eigen hotelkamer met een infinity pool misschien, zoals in het Jade Mountain Resort op de Caraïbische eilanden.

 

Poolparty tussen de VIP’s

Voor de meest beruchte poolparty’s ter wereld moet je niet in Miami zijn maar in… Las Vegas. Het zwembad van het Hard Rock Hotel werd dit jaar nog tot beste hotelzwembad in de VS bekroond en heeft zelfs een eigen eventsite.

 

Zwemmen in de lucht

Marina Bay Sands is het spectaculairste hotel in Singapore en heeft dat ongetwijfeld voor een groot deel te danken aan haar dakterras met een infinity pool van maar liefst 150 m breed waarin gasten letterlijk langs de skyline kunnen zwemmen.

 

Bloedbad

Hotel The Library in Koh Samui, Thailand, heeft haar naam niet gestolen. In haar gigantische bibliotheek ligt de nadruk op thrillers en horrorverhalen. Haar grootste troef is echter het ‘bloedbad’, een zwembad dat rood kleurt dankzij de bodem die bedekt is met bloedrode tegels. Dat wordt alvast een spannende vakantie!

 

Duiken tot op 35 meter

Het grootste zwembad ter wereld vind je in het San Alfonso del Mar Resort in Algarrobo, Chili. Met een lengte van maar liefst een kilometer, een maximale diepte van 35 meter en een inhoud van 250 miljoen gefilterd zeewater kan je er zelfs op zeilen of in duiken.

 

Water in de woestijn

Aman Resorts is een vijfsterren luxe hotelketen met enkele opvallende resorts. Zoals bijvoorbeeld Amangiri in Utah, VS, waar het zwembad gelegen is in het midden van een nationaal park en uitzicht biedt op kilometerslange ravijnen en torenhoge plateaus.

 

Sterretjes zien

Een onmetelijke sterrenhemel boven én onder je? Dan moet je naar de Malediven. In het Huvafen Fushi Resort beschikt het zwembad over duizenden fonkelende lichtjes die aangaan van zodra de zon ondergaat.

 

banner NL

Koop online

Interessante links

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Facebook