top banner Nl

lang

Kinderen & subtropische zwembaden | Gezond Zwemmen

De leukste subtropische zwembaden van het land

Je kinderen hebben zo lang uitgekeken naar de vakantie maar met de huidige weersvoorspellingen vallen al jullie leuke uitjes letterlijk in het water. Niet getreurd! Een bezoek aan een van deze subtropische zwembaden zorgt op eender welke dag voor een instant zomergevoel.

Aqualibi – Waver

Recent werd een nieuwe glijbaan toegevoegd aan het subtropisch zwembad. De Splash vertrekt op 7,5 meter hoogte en bereikt door zijn vrije val van 45° een snelheid van 50km/u. Op vrijdagen blijft het zwembad open tot 22u. Een beter begin van het weekend kan je je niet inbeelden!

Aquafun Sunparks – Oostduinkerke aan zeede Kempense MerenDe Haan aan zee en de Ardennen.

Aquafun is niet alleen alle dagen van het jaar geopend, je kan een halve dag zwemplezier makkelijk combineren met de immense binnenspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar. Het subtropisch zwembad is een vast onderdeel van alle Sunparks vakantieparken.

Océade – Brussel

Océade is ongetwijfeld het bekendste waterpretpark in België. Het park biedt een reeks glijbanen voor zowel stoutmoedige tieners als glijbanen waarvan je met het hele gezin naar beneden glijdt. Plezier gegarandeerd!

Hengelhoef Plaza – Houthalen-Helchteren

Het zwemparadijs van Hengelhoef biedt mogelijkheden voor de hele familie. Terwijl de kinderen zich uitleven op de wildwaterbaan, zakt papa onderuit in de whirlpool en loopt mama even het stoombad in. Hengelhoef beschikt ook over een waterplas met ligweiden in geval het zonnetje toch weer doorbreekt

Plopsaqua – De Panne

Een recente toevoeging aan het aanbod subtropische zwembaden is Plopsaqua. 100% waterpret gegarandeerd voor je bengel(s) in Wickie’s Speeldorp, Halvar’s Drakkar, Snorre’s glijbaan, de bubbeltonnen en zoveel meer…

De Waterperels – Lier

Dit subtropische paradijs is waterratten op het lijf geschreven met zijn 25 meter lange bad met beweegbare bodem, de warme lagune en fun activiteiten zoals discozwemmen. Op zater-, zon- en feestdagen heb je de mogelijkheid om van 10 tot 11u ter plaatse te ontbijten.

S&R De Meerminnen – Antwerpen

In 2009 besloot het gemeentebestuur van Beveren om een nieuw zwembad te bouwen. In Expl’eauria kunnen je kinderen zich uitleven in o.a. het golfslagbad, de wildwaterbaan en de kinderbaden met waterspeeltuin. Aventur’eau is een buitenspeeltuin van 2.000 m² en in Rest-eau-café kan je terecht voor een hapje op het zwemmersterras.

Aquamundo Centerparcs – Peer en Lommel

Liefhebbers van vakantieparken wisten het al lang: het subtropisch zwembad Aquamundo van Center Parcs staat garant voor urenlang waterpret. In de Aqua Mundo van De Vossemeren (Lommel) kan je vanaf deze zomer naar beneden glijden van de Monkey Splash, een glijbaan op ruim 13 meter hoogte. In de Turbo Twister daal je in een opblaasband af langs een 154 meter lange glijbaan. En in het Aziatisch vissersdorp kunnen je kinderen live kennismaken met enkele kleurrijke bewoners van de onderwaterwereld.

banner NL

Koop online

Interessante links

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Facebook