top banner Nl

lang

Online apotheken

newpharma

Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een “gewone” apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de site worden voorgesteld Belgische artikelen (geen import); ze beantwoorden dus strikt aan de kwaliteitsnormen die op de Belgische markt van kracht zijn. Kwaliteit is onze eerste zorg.

shop online

pharmamarket

PharmaMarket maakt deel uit van Antverpia, een apotheekketen met 9 vestigingen in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Als vooruitstrevende kwaliteitsapotheek, zijn we erkend door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), de overheidsdienst die instaat voor de controle van Belgische apotheken (en online apotheken).

shop online

optiphar

Optiphar is een online apotheek.
In de apotheek-webshop vind je online een ruim assortiment aan verzorgingsproducten en voorschriftvrije geneesmiddelen.

shop online

apotheekOnline

Apotheek Online is de online apotheek van Bvba Apotheek Nauwelaerts.
We zijn gelegen op de Heibergstraat 17, 2222 Itegem, België. De apotheker-titularis is apotheker Ellen De Smet.

shop online

viata

Viata is de webshop van Apotheek Vanmeer NV, Beverststraat 74, 3740 Bilzen. Viata wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen met het eenvoudige idee dat we de patiënt centraal plaatsen. Jij dus. Het is onze visie. We zijn ervan doordrongen. Concreet en zonder gedoe.

shop online

banner NL

Koop online

Interessante links

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Facebook